2 Mayıs 2014 Cuma

Petek Temizleme Çankaya Ankara (mert tesisat)

radyatör peteği temizleme çankaya
petek temizleme çankaya ankara

Petek Temizleme Çankaya Ankara 0312 418 40 07

Petek Temizliği Çankaya Ankara
Ankara Petek Temizliği kombi petekleri ısınmamız için kullandığımız ürünlerdir. İçerisinde devir daim olan suyun ısınmasıyla etrafa ısı yayan sistemdir. Zaman geçtikçe peteklerin içinde bulunan suyun kireç, korozon ve çamur birikimi nedeniyle, ısınamama problemlerine sebep olduğu görülmüştür. Bu durumlarda petekleriniz istediğiniz derecede ısınamayarak, ısıtma işlemini yerine getirmekte hiç kaçınılmaz zorlanacaktır.

Petek temizliği için güvenilir, konusunda uzman firmalarla iletişime geçmeniz önemlidir. Servis güvencesi verebilen firmalar, petek temizliği için özel kimyasalları ilaçları kullanan, vermiş oldukları hizmetlerden sonra da müşterilerinin  tesisatında olan sorunlarında yanında olacak, uzman personelleri bünyelerinde olan firmalar ilk tercihiniz olarak düşünmeniz daha uygun olur.

Petek Yıkama işlemini özel kiyasallar ve makina ile yapıyoruz.
6-7 petek sayısı olan bir dairenin petek temizliği yaklaşık 80-90 dk.sürer.
Petek Temizle esnasında hiçbir şekilde daireniz kirlenmez, yada su dökülmesi olmaz.

Detaylı Bilgi İçin Telefon Numaralarımız: 0312 418 4007 (7/24)

ANKARA ÇANKAYA’DA HİZMET VERDİĞİMİZ NOKTALAR;
Merkez, Sıhhiye, Kızılay, Zafer, Öveçler, Bahçelievler, Balgat, Söğütözü, Beşevler, Emek, Dikmen, Oran, Yenişehir, Güvenpark, Cebeci, Anıttepe, Topraklık, Kurtuluş, Kırkkonaklar, Maltepe, Çayyolu, Ayrancı, Yıldız, Hürriyet, Yüzüncüyıl, Karakusunlar, Dikmen, Esat, Büyük Esat, Gaziosmanpaşa (GOP), Bilkent, Bilkentplaza, Beytepe, Basınsitesi, Zafertepe, Küçükesat, Kavaklıdere, Seyranbağları, Sokullu, Çukurambar, 100. yıl, Bakanlıklar, Birlik Mahallesi, Tandoğan, Hürriyet, Söğütözü, TBMM, yüzüncüyıl işçi blokları, zafertepe, Sıhhiye, Sıhhiye/Zafer , Dikmen/Oran, Ankara Bahçelievler, Söğütözü
Çayyolu, Kırkkonaklar, 100.yıl, Yüzüncüyıl/Karakusunlar,