1 Mayıs 2014 Perşembe

ÇANKAYA BİSTRO MASA KİRALAMA

BİSTRO MASA KİRALAMA ANKARA 

Ankara Masa Sandalye Kiralama Hizmetleri
Tüm Ankara geneli ve ilçeleri dahil hizmetinizdedir.
Bize Sabah: 09 dan Akşam: 22 ye kadar ulaşıp
Fiyat alabilirsiniz.

bistro masa kiralama

Telefonumuz: 0312 329 12 13


Bistro Masa Süsleme ve Kiralama 

için aradığınız profesyonel bir Organizasyon Firması ise Masa Sandalye Süslemeleri sizlere tüm organizasyon çeşitlerinde hizmet vermekten mutluluk duyar… Fuar, Açılış, Tanıtım, Kutlama, Nikah, Düğün, Doğum Günü, Parti, için Kokteyl Masası Bistro masa Kiralama Ankara hizmetimiz mevcuttur. .. Ankara Bistro Masa Kiralama Firması arıyor iseniz. Bistro masa süsleme, tül giydirme gibi hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Konuklarınız için Kokteyl Masası Kiralama hizmetimizin Kokteyl Masa Süsleme Ankara, yanında dilerseniz Süsleme hizmetimizde mevcuttur. Bistro Masa Kiralama Fiyatları Ankara (Süsleme) ile birlikte Fiyat için, Her türlü Organizasyonlar için hazırladığımız Kokteyl Masası Kiralama ve Süsleme hizmetlerimiz fiyatları için:  0312 329 12 13 den sabah:09 dan akşam:22 ye kadar bize ulaşabilirsiniz. 

Kokteyl Masası Kiralama Ankara, bistro masa kiralama ankara için servisimiz ankara geneli ve ilçeleride servisalanımız içende mevcuttur.

ANKARA ÇANKAYA’DA HİZMET VERDİĞİMİZ NOKTALAR;
Merkez, Sıhhiye, Kızılay, Zafer, Öveçler, Bahçelievler, Balgat, Söğütözü, Beşevler, Emek, Dikmen, Oran, Yenişehir, Güvenpark, Cebeci, Anıttepe, Topraklık, Kurtuluş, Kırkkonaklar, Maltepe, Çayyolu, Ayrancı, Yıldız, Hürriyet, Yüzüncüyıl, Karakusunlar, Dikmen, Esat, Büyük Esat, Gaziosmanpaşa (GOP), Bilkent, Bilkentplaza, Beytepe, Basınsitesi, Zafertepe, Küçükesat, Kavaklıdere, Seyranbağları, Sokullu, Çukurambar, 100. yıl, Bakanlıklar, Birlik Mahallesi, Tandoğan, Hürriyet, Söğütözü, TBMM, yüzüncüyıl işçi blokları, zafertepe